Tjäna pengar till klassresan, laget eller föreningen upp till 170 kr per produkt.

Så här fungerar det

Våra produkter

Tjäna pengar

Om oss/Kontakt

MS BOX

COVID-19

Så hanterar vi på MS box situationen med Coronaviruset!

 

Nu påverkas vardagen mycket av coronavirusets spridning och det påverkar även oss på MS box. Vi gör vad vi kan, både med våra leverantörer och på lager, för att ni ska kunna handla precis de varor ni vill och på det sätt ni vill. Samtidigt vi kan se tillfälliga störningar med leveranstider som kan ta en längre tid än förväntat. Ha tålamod bara, vi tar hand om resten.

 

Vi gör också allt vi kan för att hålla våra försäljare så trygga som möjligt, både för dig som en försäljare och för era kunder. Därför har vi skärpt våra hygienåtgärder ytterligare på vårt lager. Samt avråder vi från en direkt försäljning, dvs. försök inte gå ut onödig. Ställa ut din försäljning online via olika sociala medier istället. Dessutom kan man ringa sina potentiella kunder, eller ännu bättre skapa en WhatsApp, Viber eller Messenger grupp där kan man dela produkt katalogen med andra och ta emot beställningar.

 

Nu är tiden då vi alla måste hjälpas åt att minska risken för smitta. Vi alla behöver följa Folkhälsmyndighetens rekommendationer och vara extra noga med att tvätta händerna, hosta och nysa i armvecket och hålla avstånd till varandra. Dessutom behöver vi stanna hemma när vi är sjuka och ta det säkra före det osäkra.

 

Ta hand om er och varandra!

 

MS teamet

Åter till MS BOX.

123 189 20 74

93 42 67-6

Reklamation

© 2019 MS secure solutions. All rights reserved.

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

Kontakt

MS Secure solutions AB

MS BOX

Box 3042

122 03, Enskede

 

tel: 08-58 00 95 50

Org. nr. 559189-2806